top of page

om oss

Vår visjon

Vi skal styrke bedrifters evner til å ta kloke valg i 

rekrutteringsprosessen

du er ansatt! er et lite selskap med stort hjerte, og med enda større lidenskap for det vi arbeider med.

Våre tre kjerneområder er:
Rekruttering, omstilling og kompetanseheving.
For å sikre gode tjenester og fornøyde kunder følger vi med på trender, forskning og tilgang til ny teknologi for å kvalitetssikre våre tjenester.

Vi har ingen drømmer om å lande på månen, men et mål om å bidra til debatt, nytenkning og innovasjon. Gjennom dialog med de ulike aktørene i rekrutteringsbransjen, forstå deres opplevelser og behov søker vi å utfordre det etablerte. Blant annet gjennom utsending av spørreundersøkelser, invitasjoner til paneldebatter og diskusjonsforum, samt et innovasjonsprosjekt innen employer branding.

Våre verdier er forankret i troen om på at det rom for alle som vil jobbe, og at veien ditt går gjennom utvidet samarbeid, åpenhet om status quo og evne til innovasjon. Se lenger nede på siden om våre verdier.

Vår logo spiller på ideen om å skape debatt og kommunikasjon med innhold. Å stå for sine positive verdier og jobbe med dette til daglig. Det spiller på den positive tilbakemeldingen å få høre de tre enkle ordene: Du er ansatt!


 

Våre verdier

Å utfordre
For å styrke maktbalansen i rekrutteringsprosessen må vi selv tørre å ta imot utfordringer og utfordre andre. Dette handler om hva slags bedriftskultur og profil vi ønsker å bygge. For Du er ansatt! handler det å tro på noe som er større enn seg selv.

Oppriktighet

Hos Du er ansatt!, skal vi være tydelige og oppriktige i våre kommunikasjon med kunder og partnere. Herav vår logo som spiller på kommunikasjon med innhold. Vi skal prioritere det som er viktigst for å nå deres mål. Vi skal også tørre å utfordre eksisterende praksis.Vi er opptatt av kandidatenes rettigheter og behov, for til syvende og sist vil dette styrke bedriftenes employer brand. 

Dedikert

Hos Du er ansatt! skal du som kunde eller samarbeidspartner oppleve vår dedikasjon til å forstå deres behov og ønsker, og evne til å løse dem. Å gi det lille ekstra, er snarere en regel enn unntak. Vi tror på verdien av aktiv lytting og energisk dedikasjon. Som kunde håper vi at du opplever dette i oppnåelse av deres resultater. Vi ønsker å skille oss ut med vår vilje og vårt engasjement til å overgå deres forventninger.

 

Vårt samfunnsansvar

Det er viktig å bidra både lokalt og globalt på en positiv måte. Derfor søker vi aktivt partnerskap med institusjoner eller organisasjoner som jobber for et anstendig arbeidsliv og mot utenforskap. Vårt bidrag er kompetanseheving gjennom kurs, workshop og simuleringer. Vi er tilsluttet den lokale foreningen Sosenteriet for Vestfold og Telemark.

Globalt støtter vi en organisasjon som jobber for å styrke rettighetene til og jobbmulighetene for personer med albinisme, Under The Same Sun. Dette er en personlig historie etter et besøk til Uganda og Tanzania i 2008, der jeg personlig fikk oppleve personer med albinisme sine utfordringer i disse landene.


UTSS bidrar med arbeidstrening, mentorprogram og utdannelse. Så de har mye av de samme målene som Du er ansatt! UTSS jobber aktivt med FN organisasjonene ECOSOC OG UNICEF, for å øke bevissthet og kunnskap om utfordringene til denne målgruppen.

Spesielt er vi opptatt av mangfold, likestilling og et trygt arbeidsliv. Dette vil våre nye kunder erfare gjennom vår tilnærming til å løse deres utfordringer.

 

Om Krister Lundbo
du er ansatt! grunnlegger og daglig leder

Krister er en dedikert rekrutterer som bistår små og mellomstore bedrifter på deres søk etter rett kandidat på rett plass, med

strategisk rekruttering som metode.

Strategisk rekruttering er en nøkkelfaktor for bedrifters rekruttering

til vekst og suksess, ved å:

 

 • Tiltrekke talenter

 • Effektivisere rekrutteringsprosessen

 • Redusere kostnadene

 • Bidra til økt mangfold og inkludering

Litt om Krister sin bakgrunn:

 • Utdannelse i Internasjonal markedsføring fra BI.

 • Etterutdanning i Coaching og ledelse, og HR ledelse fra USN.

 • Sertifisert i Fairsights Evne og personlighetstester.

 • 15 års erfaring med å bemanne til små og mellomstore bedrifter.

 • 3 års erfaring som markeds- og handelskonsulent i Polen med Skandinavia som primær marked.

 • Bred erfaring fra å jobbe med mennesker, både som kursleder, karriereveileder og mentor.

 • Erfaring fra både privat og offentlig sektor.

 • Hatt gleden av å vokse opp i Frankrike og Sveits, og reist til mange fjerne og nære destinasjoner. Dette har gitt ham interesse for språk, tverrkulturell kommunikasjon og mangfoldsarbeid.

 • Stolt megler i Konfliktrådet.

 • På fritiden lidenskapelig interessert i sjakk, matlaging og fjellturer.

Foto av Krister Lundbo, Tatt av DINO TRTO
 • Krister Lundbo
bottom of page