top of page
8d34b227-e8fe-4ce5-bb3f-1568bc32de44.jpg

Om oss

Vår visjon

  Vi skal styrke bedrifters evner til å ta kloke valg i 

rekrutteringsprosessen

du er ansatt! er et lite selskap med stort hjerte, og med enda større lidenskap for det vi arbeider med.

Våre tre kjerneområder er:
Rekruttering, omstilling og kompetanseheving.
For å sikre gode tjenester og fornøyde kunder følger vi med på trender, forskning og tilgang til ny teknologi for å kvalitetssikre våre tjenester.

Vi har ingen drømmer om å lande på månen, men et mål om å bidra til debatt, nytenkning og innovasjon. Gjennom dialog med de ulike aktørene i rekrutteringsbransjen, forstå deres opplevelser og behov søker vi å utfordre det etablerte. Blant annet gjennom utsending av spørreundersøkelser, invitasjoner til paneldebatter og diskusjonsforum, samt et innovasjonsprosjekt innen employer branding.

Våre verdier er forankret i troen om på at det rom for alle som vil jobbe, og at veien ditt går gjennom utvidet samarbeid, åpenhet om status quo og evne til innovasjon. Se lenger nede på siden om våre verdier.

Vår logo spiller på ideen om å skape debatt og kommunikasjon med innhold. Å stå for sine positive verdier og jobbe med dette til daglig. Det spiller på den positive tilbakemeldingen å få høre de tre enkle ordene: Du er ansatt!


 

Det er viktig å bidra både lokalt og globalt på en positiv måte. Derfor søker vi aktivt partnerskap med institusjoner eller organisasjoner som jobber for et anstendig arbeidsliv og mot utenforskap. Vårt bidrag er kompetanseheving gjennom kurs, workshop og simuleringer. Vi er tilsluttet den lokale foreningen Sosenteriet for Vestfold og Telemark.

Globalt støtter vi en organisasjon som jobber for å styrke rettighetene til og jobbmulighetene for personer med albinisme, Under The Same Sun. Dette er en personlig historie etter et besøk til Uganda og Tanzania i 2008, der jeg personlig fikk oppleve personer med albinisme sine utfordringer i disse landene.


UTSS bidrar med arbeidstrening, mentorprogram og utdannelse. Så de har mye av de samme målene som Du er ansatt! UTSS jobber aktivt med FN organisasjonene ECOSOC OG UNICEF, for å øke bevissthet og kunnskap om utfordringene til denne målgruppen.

Spesielt er vi opptatt av mangfold, likestilling og et trygt arbeidsliv. Dette vil våre nye kunder erfare gjennom vår tilnærming til å løse deres utfordringer.

 

Våre verdier

Å utfordre
For å styrke maktbalansen i rekrutteringsprosessen må vi selv tørre å ta imot utfordringer og utfordre andre. Dette handler om hva slags bedriftskultur og profil vi ønsker å bygge. For Du er ansatt! handler det å tro på noe som er større enn seg selv.

 

Oppriktighet

Hos Du er ansatt!, skal vi være tydelige og oppriktige i våre kommunikasjon med kunder og partnere. Herav vår logo som spiller på kommunikasjon med innhold. Vi skal prioritere det som er viktigst for å nå deres mål. Vi skal også tørre å utfordre eksisterende praksis.Vi er opptatt av kandidatenes rettigheter og behov, for til syvende og sist vil dette styrke bedriftenes employer brand. 

Dedikert

Hos Du er ansatt! skal du som kunde eller samarbeidspartner oppleve vår dedikasjon til å forstå deres behov og ønsker, og evne til å løse dem. Å gi det lille ekstra, er snarere en regel enn unntak. Vi tror på verdien av aktiv lytting og energisk dedikasjon. Som kunde håper vi at du opplever dette i oppnåelse av deres resultater. Vi ønsker å skille oss ut med vår vilje og vårt engasjement til å overgå deres forventninger.

 

MANDAG_IGJEN_2023_KRISTER_FOTO_DINO_TRTO (1)_edited_edited_edited.jpg

Fortsatt usikker på om du
skal ta kontakt?

Vi har et glødende engasjement om

våre tjenester. Kanskje vi kan

bidra med ny innsikt

eller bistå dere med et prosjekt. 

Krister Lundbo

Grunnlegger & daglig leder

  • Krister Lundbo

Krister har utdanning i internasjonal markedsføring, HR ledelse, samt coaching og veiledning. Han har kompetanse i rekruttering og omstillingsprosesser.


Krister har bred erfaring med å jobbe med mennesker, både som kursleder, karriereveileder og mentor. Han har både jobbet i privat og offentlig sektor, samt

salgs- og markedserfaring fra Norge og internasjonalt. 

bottom of page