top of page
kurve

Vi rekruttering til
stillinger innen...

Administrasjon & ledelse

Administrasjon & ledelse

Vi tilbyr rekruttering til deler eller hele prosessen. Vi har stor tilgang på

kvalifiserte kandidater, enten dere søker nyutdannede eller en med lang

erfaring.

Etter en vellykket kartlegging, vil vi presentere dere for kandidater med kompetanse, motivasjon og innstilling som samsvarer med dere behov.

Vi kan rekruttering innen resepsjon, personell/ hr, prosjektledelse, salg og markedsføring, samt administrasjon. Enten det gjelder fagkonsulenter, mellomledere og ledelse.

Bygg & anlegg

Bygg og anlegg

Vi tilbyr rekruttering til deler eller hele prosessen. Vi har stor tilgang på

kvalifiserte kandidater, som kan stå i jobben i krevende tider. Vi sørger for at dere får rett kandidat gjennom god kartlegging og en strukturert intervju prosess.


Blant annet bistår vi i rekruttering til sertifiserte kandidater innen bygg- og anleggsteknikk/ ledere, vvs- klimateknikk, sveiser og montører, snekker og tømrer. 

Helse & velvære

Helse & velvære

Vi tilbyr rekruttering til deler eller hele prosessen. Vi har stor tilgang på

kvalifiserte kandidater, enten dere søker nyutdannede eller en med lang

erfaring.

Vi har god innsikt i markedet for helse og velvære, og har kontakt mange ulike aktører. Den økte interessen for temaer knyttet til personlig utvikling, naturlighet og helhet har gitt vekst i dette behandlingsmarkedet. 

 

Vi rekrutterer til ulike stillinger innen terapi og helserelaterte jobber.

Horeca markedet

Horeca markedet

Du er ansatt! har mange års erfaring med å rekruttere til små og mellomstore aktører innen Horeca-marekdet. Vi vet at god kundetilfredshet, fokus på nye markeder og sikring av økt kvalitet, er viktige KPI-er i Horeca-markedet. Dyktige medarbeidere bidrar til positiv vekst og er avgjørende for de resultatene man ønsker.

Vi har et bredt spekter av kandidater innen forskjellige spesialistområder.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et uforpliktende møte.

 

Vi leverer kandidater som blant annet; Kokk, servitør, sommelier, kjøkkenmedarbeider, kjøkkensjef, resepsjonist, booking ansvarlig, konferanseansvarlig og hotellsjef. 

Industri & grønn omstilling

Industri & grønn omstilling

Industri bedrifter har ofte erfart hvor fort svingninger i markedet kan oppstå.

 

For å bidra til raske endringer i arbeidsstyrken har vi tilgang til kompetente kandidater gjennom vårt nettverk. Vi bidrar til å håndtere rekrutteringer slik at prosessen blir effektiv. Vi kommer gjerne for å presentere våre løsninger, og se hvordan vi ha bistå dere.

Typiske stillinger vi rekrutterer til er ingeniører, verkstedmedarbeidere, prosjektledere, produksjonsmedarbeidere, automasjonsteknikkere og innkjøpere.

IT & digital sektor

IT & digital sektor

Konkurransen om å tiltrekke seg de beste kandidatene er stor innen IT og digital sektor. Å jobbe mot et utvidet og kvalifisert nettverk innenfor fagområdet er viktig for oss slik at dere får rask tilgang på kompetansen dere søker.


I tillegg har vi et spennende samarbeid med aktører innen kommunikasjon og videoproduksjon som gir dere målrettet kampanjer for å tiltrekke nye kandidater. 

Vi forstår at dere er avhengig av de beste medarbeiderne for å nå målene deres.

 

Sammen kartlegger vi kompetansene dere trenger, og leverer en shortlist på kandidater med god match mellom behov og rett kompetanse. Typiske stillinger vi rekrutterer til er utviklere, systemarkitekter, IT sikkerhet, AI maskinlæring. 

Transport & lager

Transport & lager

Kunder innen transport og lager vet hvor viktig det er å ha tilgang til kompetente kandidater med den rette innstillingen. Spesielt har økte krav på nye teknologiske løsninger, vært en utfordring med kandidater.

 

Vi har lang erfaring med å rekruttere til bedrifter innen denne sektoren. 

 

Vi kommer gjerne til et uforpliktende møte for å presentere våre løsninger. Blant stillinger vi rekrutterer; Change management, teknisk leder, driftsleder, mekanikere, sjåfører og terminalarbeidere.

Økonomi & regnskap

økonomi & regnskap

Vi vet at det er stor konkurranse om å tiltrekke seg de beste kandidatene innen økonomi og regnskap. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvide vårt nettverk. Vi bidrar til at du sikrer lønnsomhet og vekst, gjennom strategisk og langsiktig rekruttering.

Vi har god forståelse for at økonomibedrifter er avhengig av de beste kandidatene. Et samarbeid med oss vil gi dere en sikker prosess med kartlegging, tiltrekking og utvelgelse av rett kandidat. 

 

Vi kommer gjerne til et uforpliktende møte for å presentere våre løsninger. 

Blant stillinger vi rekrutterer til er; statsautorisert regnskapsfører, økonomiansvarlig, kontroller, lønnsmedarbeider og CFO. 

Søker du nye utfordringer?

Vi arbeider strategisk for å tiltrekke, evaluere og rekruttere kandidater med kompetansen dere trenger.Gjennom hele prosessen kvalitetssikrer vi slik at deres ønsker og mål blir ivaretatt. Vår prosess er kandidat-sentrisk og fleksibel.​Trenger du hjelp, tips og gode råd til hvordan du skal bli enda mer effektiv i jobbsøkingen din? Vi vil gjerne hjelpe deg å finne jobben som passer akkurat for deg. Vi er derfor i gang med å produsere relevante videoer og artikler for deg som er jobbsøker. Dersom det er informasjon du ønsker informasjon om er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Rekrutteringsprosessen er fleksibel og kan tilpasses etter deres behov og ønsker. Hvis

dere vil vite mer, ta gjerne kontakt for en

uformell samtale.

bottom of page